Életképek valahonnan Közép-Európából

Household Duties

Household Duties

Október 12 - Szerda

2022. október 12. - Household Duties

Mai napon a Leány itthon volt, de a háziorvos által egészségesnek nyilváníttatott. Hurrá, az ifjú szervezet legyőzte a kórt, csüti napon mehet iskolába.

A tegnapi napon megbeszélteknek megfelelően egy teljes mosás kiteregetésre került, volt vagy 75-80 darab item, másfél ruhaszárító megtelt vele.

A Leány holnapi napon megy tüdőszűrőbe, ami 18 perc gyalogút az iskolájától, így az Apa felhívta a figyelmét arra, hogy nem árt előtte megtudakolni azt, hogy mikor is van nyitva, nehogy felkoppanjon a tüdőszűrő zárt ajtaján...

A Fiú este érkezett haza, 8 körül. Lábnapot tartott, azonban midőn megérkezett, gyorsan neki is szaladt egy kutyagumi gyűjtésnek.

Az emeleti kazán tovább rakoncátlankodik. Folyamatosan nő a fűtőkörben a nyomás, ez bizony töltőszelep csere (60k) vagy hőcserélő csere (180k) lesz majd. Izgalmas...

A bejegyzés trackback címe:

https://hhduties.blog.hu/api/trackback/id/tr2517952992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása