Életképek valahonnan Közép-Európából

Household Duties

Household Duties

Október 11 - kedd

2022. október 11. - Household Duties

A mai nap a Leány itthon maradt, még mindig a torka és a köhögése okán.Az időt nem töltötte tétlenül, a szobáját kitakarította, továbbá behúzta a kukát az utcáról, amit a szemetesek végre elvittek. Egy teljes hétig nem volt szemétszállítás, de szerencsére helyreállt a rend a mai nappal.

Apropó, szobatakarítás.

Az Anya és az Apa megdöbbenten tapasztalták, hogy ez bizony kimaradt a listáról. Nosza izibe' pótolták is a hiányosságot, s így a lista kibővült: saját szoba kitakarítása bejegyzéssel, 2 pontot érően.

Az esti órákban a Fiú hazatért (szerencsére nem tékozló hahaha), csudálatos kék ingjét megmutatta, s elkápráztatta az Anyát és az Apát. Ez az ing immáron mérethelyes volt.

A mégestibb órákban pedig a Leány veégrehajtotta a szennyeskosár lehozatala és felvitele, továbbá a ruhák szétválogatása mosáshoz tevékenységeket. Megegyezett az Apával abban, hogy ha az időzített mosás másnap délelőtt 10 óra körül lefut, úgy kiteregeti a teljes mosást. Nem kis adag gyűlt össze, kb 5-6 kg ruha vándorolt be a gépbe, s remélhetőleg majd holnap ki fog vándorolni onnan.

No de ez már a holnapi napnak a története....

A bejegyzés trackback címe:

https://hhduties.blog.hu/api/trackback/id/tr6117952220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása